腾博会以诚信为本

Q1: what is the reason why PE tubes cannot be stretched?

A1: there are two reasons for the above situation: 1. The position of the transmission lever is not correct; 2.

Solution: 1. Adjust the position of transmission lever 2. Loosen the brake band


Q2: what is the reason why PE pipe suddenly stops recycling?

A2: there are three reasons for the above situation. 1. The water turbine is blocked by foreign matter; 2.

Solution: 1. Remove foreign matter from water turbine; 2. Check water pump and feed water hydrant pull head to increase water supply pressure; 3. Adjust or replace the v-belt


Q3: what is the reason for PE tube to become loose when it is stretched?

A3: reasons for the above situations: sudden stop of tractor; Solution: pull all the pipes out before recycling, and stop the tractor slowly next time


Q4: what is the reason for PE loose?

A4: reasons for the above situations: no normal operation during traction; Solution: adjust the position of brake or transmission rod, and recycle after all pipes are released after adjustment


Q5. What is the reason for not being able to reach the locked recovery rate?

A5. Reasons for the above situation: the drive mechanism variable setting is not correct; Solution: choose the correct speed Settings


Q6: what is the reason for the failure of spraying?

A6: there are two reasons for the above situation: first, the nozzle is blocked; second, the pressure is low and the flow rate is low;

Solution: 1. Clean the nozzle, take out the foreign matter 2. Check the inlet pressure and flow according to the numerical value on the function table


Q7: what's the reason the sprinkler can't lift?

A7: the reason for the above situation is: the triangle belt slips; Solution: adjust or replace the tripod


Q8: what is the reason why the nozzle does not rotate (vertical rocker)?

A8: causes of the above situations: severe nozzle wear or severe wear of front impact plate; Solution: replace the nozzle or impact plate


Q9: what is the reason why the nozzle does not rotate (worm gear type)?

A9: reasons for the above situations: the drive gear is damaged; Solution: change gears


Q10: what is the cause of water turbine leakage?

A10: causes of the above situations: mechanical seal damage; Solution: replace mechanical seals


Q11: what is the reason for the leakage of the spindle?

A11: reasons for the above situations: leakage of spindle seal; Solution: replace the spindle seal


Q12: what is the reason for the abnormal operation of transmission?

Q12: reasons for the above situations: the gear in the box is damaged; Solution: replace transmission or repair


Q13: what is the reason for the ineffectiveness of the spray gun?

A13: reasons for the above situation: lack of lubricating oil; Solution: lubricate the guide mechanism


Copyright © 2018 All Rights Reserved Copyright :Jiangsu Huayuan water saving Ltd.

Platform support: Design And Manufacture: